Vriendendag in Giethoorn - Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af

Deze Vriendendag in Giethoorn is inclusief:

  • Koffie/thee met gebak
  • Rondvaart naar de punters
  • Huur punters en route kaart
  • Gieters drankje
  • Picknick

Groepen 5-20 personen
€ 39,00 p.p. 12 jaar en ouder
€ 34,00 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar

Prijs groepen > 20 personen:€ 37,50 p.p. 12 jaar en ouder
€ 32,50 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar

Uitbreidingsmogelijkheden:

- Aansluitend een Plate à € 15 p.p.
- Aansluitend een uitgebreide barbecue à € 23,50 p.p. (mogelijk vanaf minimaal 10 personen)

Tijden van het voorbeeld programma zijn in overleg aan te passen.

De prijs van deze vriendendag in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Vriendendag in Giethoorn

  Hebben jullie een gevarieerde vriendengroep? Wil de een juist een actieve dag en de ander een rustige dag? Met dit arrangement combineer je ontspanning met inspanning er is er dus voor ieder wat wils. Ontdek Giethoorn per rondvaartboot, Punter en ga gezellig samen Picknicken.

Programma voor een leuk dagje uit:

  11:00 uur
  Ontvangst in Giethoorn met koffie/thee en appelgebak met slagroom.
  11:45 uur
  Nog even ontspannen want de rondvaartboot brengt u met een mooie tocht in ongeveer 45 minuten naar de Punters.
  12:30 uur
  Puntertocht - In de punters nemen jullie plaats met ca. 5-6 personen en varen jullie op traditionele manier zelf terug. Jullie krijgen een vaarroute mee,

  die langs de mooiste plekjes in Giethoorn gaat. De route duurt 2 à 3 uur, afhankelijk van jullie puntertechniek. Onderweg kan er ook gestopt worden voor het nuttigen van de heerlijke picknick.

  Ca. 15.00 uur

  U levert de punters in bij het punterbedrijf en sluit daar af met een Gieters drankje.

8.9 | 7 reviews

Reviews van gasten

Ineke Oome

10

Wij hebben ontzettend genoten van ons dagje uit,dat door jullie meer dan goed was georganiseerd.Alles liep op rolletjes.Dank jyllie nogmaals voor jullie inzet. Bert-Ineke-Jan-Anja.

M. van de Beek

8

Erg leuk, Goed geregeld! schattige huisjes en boetiekjes, mooie omgeving!

I Westerkamp

9

De hele familie was erg te spreken over het restaurant. Het personeel was ontzettend vriendelijk en niets was teveel. Zelfs toen het toetje niet helemaal goed was gelukt, kreeg de hele familie een kopje koffie van het huis. Geweldig!

Mevr. Verkaik

9

Het was echt super gezellig, heel hartelijk ontvangen met koffie en appeltaart, voor degene die dit niet lusten was voor iets anders gezorg, geweldig. Stuk rondvaart gehad met een hele gezellige schipper en daarna over gestapt op de punters, echt gelachen, wat een lol hebben we gehad en wat een geluk hebben we gehad met het weer. Heerlijk gevaren in een prachtige omgeving en Giethoorn was ook echt gezellig, iedereen was aardig en gezellig. Leuke terrasjes. Als afsluiter een geweldig buffet gehad, nogmaals bedankt Gert. Echt goed verzorgd. Als je iets leuks wilt doen met meerdere is dit echt een aanrader. Echt super leuk.

Wendy Hoogenboom

8

We hebben een heerlijke, gezellige dag gehad. Alles was prima geregeld en ook het weer werkte mee. Een leuk uitje waar je ontspannen kunt inspannen.

Anoniem

10

Met moeder & zus ontspannen en inspannen gedaan. Ontvangen met een heerlijke appeltaart door vriendelijk personeel. Eert een rondvaart van een uur, waarbij we veel informatie kregen van de schipper. Toen ruim 2 uur gepuntert, inspannend maar super leuk om te doen. We hebben een heel ruim gevulde picknick zak mee gekregren. Kortom top van begin tot einde aanrader!

Hans Roeters

8

Alles perfect geregeld, complimenten. Eten was erg goed, professioneel, mooie presentatie.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.